Unibet élő fogadás

unibet élő fogadásAz Unibet fogadási központ az egyik legrégebbi (1998 óta kínálja szolgáltatásait) és szereti a világot. Az Unibet olyan sportesemények széles választékát kínálja, amelyekre fogadást és megbízható esélyeket kínálhat, különösen a lóversenyeken és az amerikai sportágakban. Kitűnő az élő fogadás konzolja, nem szabad elfelejtenünk a bónusz programot, amelynek köszönhetően minden héten számos előadás bónusz promóciója van. A rendelkezésedre van még kaszinó és póker, és megpróbálhatsz fogadni a pénzügyi piacokon is.

Bónusz € 60 – Unibet regisztrálj most!

Kvóták kínálnak

Az Unibet élő fogadás központ sporteseményei valóban szélesek, lehetőség nyílik minden fogadásra. Különösen az európai labdarúgó-ligák lefedettsége valóban jó szinten van. A labdarúgás fogadási kínálata óriási (a legfontosabb labdarúgó ligák esetében a választás 80+). Jó lefedettséget találj más sportágaknak, mint a tenisz, a jégkorong, a futás, a golf és a rögbi. A kevésbé ismert sportok – például a vízilabda, a biliárd és a darts – ajánlata szintén jó. Lehetőség van többszörös fogadásokra vagy egyes játékokra.
Ha tengerentúli sportok fogadásait célozza meg, nem hagyhatja ki az Unibet fogadási központot. Kivételes lefedettséget és nagy esélyeket kínál, valamint az élő Unibet ingyenes játék számos játékot. Az NHL tengeren túli fogadások esetén a befizetés visszatérítésre kerül, ha a játék nem teljesül a rendes játékidőben.

A sportesemények mellett a póker (WSOP ranglista), a választások eredményei, a pénzügyi piacok és a speciális játékosok (Neymar, Messi, Ronaldo) speciális fogadásait is fogadhatja.

LIVE fogadások lehetősége

A valós idejű fogadásokhoz az Unibet 20 sportot kínál, beleértve a pókert, a biliárdokat, a dartsokat és a politikai eredményeket. Átlagosan körülbelül 15 fajta fogadást kínál minden egyes játékhoz. A labdarúgáshoz például azt is meg lehet fogadni, hogy ki fogja a következő gólt szerezni. Ennek az az előnye, hogy sok játékot sugároznak élőben, és az Unibet Live Video szolgáltatáson keresztül is elérhetőek Olaszországból. Az ügyfelek szintén hozzáférhetnek az élő közvetítésekhez, míg a nem sugárzott játékok esetében szöveg formában megjegyzendő.
Felhasználói felület

Az Unibet weboldala mindent kínál, amit egy komoly fogadási központtól elvár. Az internetes oldalak 2011-ben történt feloldásának eredménye a navigáció egyszerűsítését és a felhasználók számára kellemesebb környezetet teremtett, amely még a kezdők számára is nagyon könnyen használható.

Könnyű navigálni a weboldalakon, és speciális fogadásokhoz is hozzászokthat, mint a Trixie, Patent, Yankee vagy Lucky. Az egyetlen hátrány lehet az, hogy az egyes fogadások nagy formátumban jelennek meg, miután rákattintottak a sporteseményre, amelyre be akarsz fogadni, akkor le kell görgetnie az oldalt. Egy kompakt nézet, különösen a több piacot érintő események számára segítene.

Ami az élő fogadás konzolját illeti, amint azt korábban említettük, a legjobbak közé tartozik, és ha valós időben fogadni akarsz, akkor semmi gond. Ugyanez vonatkozik a mobile.Unibet által elérhető mobil fogadásokra is.

idézet

A részvények közepesek. A szint, az amerikai sport és versenyek kivételével, 1,80 – 1,80 és 1,9 között van. Ugyanakkor az amerikai sportok esetében az árkülönbözet 4% és 5% között van (az esély 1,9 és 1,9 között 1,92 és 1,92 között), és ez teszi az Unibet-t egy jó fogadókészüléknek a tengerentúli sportliga-fogadásokra. Az Unibet vonzó esélyeket kínál élő fogadásokra is.

Betétek és visszavonások

Banki átutalással, Visa és Mastercard hitelkártyákkal, előre fizetett paysafecard kártyákkal és Skrill vagy Neteller e-pénztárcákkal letétet tehet bankszámláján. A minimális befizetés 15 euró, és a hitelt szinte azonnal, kivéve a banki átutalásokat.

A játékszámlájáról való lemondás egy kicsit lassabb. Visszavonás e-pénztárcán keresztül A Moneybookers vagy a Neteller általában 2 munkanapon belül, 4 napon belül banki átutalással történik. A visszavonás minimális összege 15 euró. Az előny az, hogy minden ügylet ingyenes. Emlékeztetünk arra is, hogy lehetőség van legalább 1 euro (1 euró) értékű fogadásokra.
Ügyfélszolgálat

Az Unibet professzionális segítséget nyújt, és olaszul is elérhető. Az üzemeltetők készen állnak arra, hogy segítsenek a hét 7 napján, a munkanapokon 9:00 és 21:00 óra között, és 11:00 és 7:00 óra között. Sürgős esetekben javasoljuk, hogy telefonon vegye fel a kapcsolatot, mert a felhasználói támogatás nem túl gyors. Abban az esetben, ha probléma összetett, ez a legjobb választás