Unibet pariuri bonus

Unibet pariuri bonusManagerul echipei Bayern München Pep Guardiola a acuzat un mol de cameră de a distruge clubul.

Detalii pretinse despre rândurile care au avut loc în spatele ușilor închise după ieșirea echipei de Liga Campionilor de la Atlético Madrid a scazut la Unibet bonus presa germana. Vineri a fost raportat ca Guardiola, care se va alatura Manchester City in aceasta vara, a eviscerat furia la doctorii si departamentul medical al lui Bayern.Potrivit cotidianului Bild, el aproape a suferit o lovitură cu el, acuzându-i că a durat prea mult pentru a-și face jucătorii să se potrivească din nou după accidentare și a întrebat cum Atlético a reușit să-l aducă pe Diego Godín înapoi atât de repede în timp ce el trebuie să facă față fără astfel de jucători ca Arjen Robben.Pep Guardiola trebuie să efectueze o intervenție chirurgicală majoră pentru a provoca Manchester City.

Când a fost întrebat despre disputa raportată la o Unibet bonus conferință de presă vineri, Guardiola nu a negat că sa întâmplat, spunând că cineva este afară să-l rănească. “De obicei, ceea ce se întâmplă în interiorul vestimentației rămâne în interiorul dressingului”, a spus el. “Oricine a vorbit a făcut-o să mă lovească. Dar nu sunt aici în sezonul viitor, oricum, așa că nu e problema mea, ci Bayern.Sa întâmplat de multe ori în ultimii trei ani. “Este normal să vorbesc cu jucătorii și personalul meu și să le ofer opinia mea, dar sunt aici oameni care vorbesc pentru că vor să mă rănească . Poate ca aceasta persoana va fi inca in sezonul urmator si in mod clar ca nu si-au dat seama ca nu ma distrug, ci clubul si echipa. Nu voi fi aici, deci este problema clubului. “Guardiola a fost la fel de nemulțumit de Unibet bonus ceea ce se așteaptă să fie impresia mediatică a germanilor de la cei trei ani de la conducerea sa.

Bayern trebuie să bată Ingolstadt pentru a obține titlul de Bundesliga cu un joc de rezervă și pentru a se asigura că Guardiola aterizează trofeul în fiecare sezon al domniei sale.Dar un eșec în a-și imita predecesorul Jupp Heynckes, care a câștigat în sezonul final o liga, o Unibet bonus ceașcă și o înălțime a Ligii Campionilor, înseamnă că Guardiola nu va fi venerat pentru cei trei ani petrecuți în Bavaria. a făcut cele mai bune lucruri aici “, a spus el. “Dar dacă spui că trebuie să câștig Liga Campionilor, atunci am eșuat. Continuați și scrieți că am eșuat. ”

more: Unibet bonus