Sportingbet fogadási bónuszok

Sportingbet fogadási bónuszokA Sportingbet egy tíz éve tevékenykedő társaság által kínált futball- és sportfogadási weboldal, amelyet két angol barát, Andrew Black és Edward Wray ötletes ötleteinek köszönhetően született. A hír, hogy Sportingbet tette terén online fogadások már az a tény, összeillesztése két nagyon különböző világ, hogy a pénzügyi piacok és a fogadás, lehetővé téve, hogy bárki, hogy a fogadások és szabadon eladni a részvényeket anélkül, hogy igénybe egy professzionálisabb figurához, a könyvesbolthoz.

Napjainkban a Sportingbet fogadási bónuszok helyszínen is használják Olaszországban, mert hála az engedély megszerzését AAMS (konkrétan ez a kormány engedély száma 15211 távkezelésére a nyilvános játékok) most legális hazánkban.

Bónusz 20 € – Sportingbet regisztrálj most!

Azok, akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak a Sportingbet, gyakran azért teszik ezt, mert bónuszok és üdvözölt promóciók vonzzák őket. Lássuk, hogy mit tartalmaznak, és ha valóban nehézségek nélkül eljutni hozzájuk.

A fogadási oldalon kínál az új előfizetők ajánlatot meglehetősen egyedi üdvözlő, vagy legalábbis meglehetősen ritka a maga nemében: ez egy teljes visszafizetését az első tét, ha bizonyítja, vesztes.

Úgy tűnik, egy csoda, úgy tűnik, hogy akkor lesz a szuper-gazdag kockázat nélkül, de ez nem így van, mert vannak olyan feltételek nézni, és legnagyobb visszatéríthető összeg meglehetősen kicsi!

Először is, ez az első üdvözlő ajánlat kizárólag új ügyfeleknek szól. Egyesek számára nyilvánvalónak tűnhet, de vannak olyan esetek, akik már regisztráltak, akik új fiók megnyitására törekednek, hogy kihasználják az üdvözlő promóciók előnyeit. Ez biztosan nem jó ötlet, mert minden online fogadási oldal ellenőrizni fogja ezeket a csalásokat a rügyben. Tilos nyitni egy másik fiókot, miután már 15 nappal a végén a korábbi megállapítást, de ebben az esetben akkor is kihasználni minden bónusz vagy üdvözlő ajánlatot.

A fizetendő legnagyobb összeget a fent említett üdvözlő ajánlat, amely Sportingbet az úgynevezett „Welcome ajánlat – Idézet Stronger” összegük legfeljebb 10 €, mely összeg gyakran csalódást okoz a fogadók.

Az első tét egyéb feltételei is vannak: a bónusz megnyerése, sőt, az első dolog, amikor feliratkozik a weboldalra, beírja az oldal által megadott kódot vagy promóciós bannereket, amelyeken keresztül érkezett a Sportingbet. Ezt követően a tétet a Betfair oldal megosztásának promóciójában a csapatnak 1 × 2 végeredményként kell forgalomba hozni. A tétnek egyszeri eseménynek kell lennie, és nem lehet az Élő típus vagy a Tőzsde.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a promóció és az üdvözlő bónusz esetében csak az első fogadást tartják érvényesnek, legfeljebb 10 € értékben.

Ezután a Sportingbet egy új üdvözlő promóciót is kínál az új ügyfeleknek. Ez egy 50 eurós extra bónusz, amelyet a regisztrációt követő 30 napon belül kell beszerezni. Ennek érdekében legalább 10 eurós fogadást kell tennie, minimális esélye 1,50. Minden 5 egy-egy fogadás esetén maximum 10 € bónuszt kap. A nulla fogadások nem tekinthetők érvényesnek.

Ezért érti, hogy valójában jelentős összegeket kell majd eltöltenie ahhoz, hogy ezt az extra bónuszt megkaphassa. Valóban megéri? Ezt önnek kell eldöntenie.

Az üdvözlő bónuszok megszerzésének feltételei nem állnak meg ott, de a Sportingbet egyértelműen elmagyarázza őket a fogadási oldalára, így nem lesz nehéz mindent elolvasni.
Egy utolsó, de legfontosabb dolog, hogy vigyázzunk: azok, akik a Moneybookers, a Skrill és a Neteller letétbe helyezésével, kategorikusan kizárják az összes ilyen üdvözlő promóciót …