Robert Martínez: nema verbalnog sporazuma sa zvijezdama Bet365 o ljetnim izlazima

Lukakuov agent, Mino Raiola, prošle je godine u francuskom radio intervjuu tvrdio da je Martínez rekao da će omogućiti plodnom napadaču da krene “ako dođe dobra ponuda”. Evertonov menadžer vidio je kako Stones razvija u jedan od najcjenjenijih branitelja u Europi i rekao mu kako je prošlog ljeta bio pogrešno vrijeme za odlazak nakon Chelseaovih ponuda.Evertonov Romelu Lukaku odustaje od Manchester Cityja uz uzlazni zadatak Više Martínez je priznao Bet365 prije polufinalne pobjede prvog dijela Evertonove Capital One kupa u Manchester Cityju koji će kvalifikaciju Champions Leaguea biti uvjerljiviji za održavanje mladih talenata u klubu od pobjede u konkurenciji.Ali on je odbio prijedlog da igrači imaju sporazum koji mogu ostaviti ako Everton, 11. u Premier ligi, ne uspije.

“To nije istina, nikada to ne bih učinio”, rekao je menadžer Everton , “Mislim da bi to bilo vrlo negativno. Ako to učinite, možete li zamisliti zadnja dva mjeseca za tog igrača? Nikada ne bi stavio nogu ili nikad ne bi izazvao loptu. Ne slažem se s tim. Znam da to možete Bet365 učiniti da zadržite igrača još 12 mjeseci, ali ako nećete imati igrača 12 mjeseci niz liniju, trebate ga zamijeniti da biste imali jači tim. ”

Everton je započeo s radom za iduću sezonu dovršavanjem 3 milijuna funti potpisivanja visoko rangiranog Švicarskog međunarodnog Under 21 međunarodnog Shani Tarashaj iz Grasshoppers Zuricha.Dvadesetpetogodišnjak koji igra kao drugog napadača ili napadačkog veznika osvojio je osam golova u 18 nastupa za Grasshoppers ove sezone, privlačeći pozornost Juventusa, Internazionalea, Villarreala i Seville. Ali Everton se brzo kretao kako bi Bet365 osigurao svoj potpis, pod uvjetom da ostane na posudbi u švicarskom klubu tijekom ostatka sezone kako bi dovršio svoju nacionalnu službu. Tarashaj je u četvrtak potpisao četverogodišnji ugovor s Evertonom. Martinez je rekao: “Shani je ogroman talent mladog švicarskog nogometa koji će bez sumnje imati veliku budućnost. U stvari se dobro uklapa u naš stil i način na koji želimo igrati igru. On je obiteljski dečko, gladan i očajnički se bori za svoje mjesto u našoj talentiranoj mladoj ekipi.Drago mi je što smo bili u mogućnosti djelovati brzo i osigurati posao Shani, što znači da će zbog svoje nacionalne obveze službe Bet365 moći biti dio naše prve momčadi iz sljedeće sezone. ”

p> Séamus Coleman se očekuje da će izaći za tri do četiri tjedna s telećim sojom koji je pretrpio grad. Lukaku ozlijedio gležanj u polufinalu i Tom Cleverley je pooštrio problem tele, ali, iako se ne vjeruje da je ozbiljna ozljeda, par vjerojatno propustiti nedjelju FA Cup vezu Bet365 protiv Dagenhama i Redbridgea.