Jürgen Klinsmann „1000% -osan biztos” az USA-nak 2018-os világbajnoksága lesz a veszteségek ellenére

Az USA edzője, Jürgen Klinsmann továbbra is megmarad, “1000% biztosan”, az ő oldala a 2018-as világbajnokságra jogosult, annak ellenére, hogy a múlt héten Costa Rica-ban 4-0-os út volt.

Még Barack Obama elnök támogatása is, az edző berlini gálavacsorát mondott. A Reuters-szel készített interjúban Klinsmann azt mondta, hogy csalódott „és még dühös”, hogy csapata öt nap alatt elvesztette két világbajnoki selejtezőjét, miután Betclic mobil bónusz késő célba vette a játékot, hogy elveszítse a 2-1 otthonát Mexikóba.Hozzátette azonban, hogy a csapat 2016-ban jól játszott, és visszaállt, és legalább 15 pontot nyert a következő nyolc kvalifikációs játékban elérhető 24-ből, ami lehetővé teszi az Egyesült Államok számára, hogy a Concacaf régióban részesüljön.

„Fontos, hogy ezt a helyes perspektívába tegye” – mondta. „Elvesztettük a két megnyitó játékot és azonnal játszottuk a két legjobb csapatot. Még nyolc játékunk van, hogy megkapjuk a minősítéshez szükséges pontokat. Mindig erőteljesen reagáltunk, amikor a dolgok idegesek voltak. Felülről lefelé az amerikai férfi futball csöpög a középszerűségben Matthew Hall További információ

„Ez a csapat mindig képes reagálni. A márciusi két játékkal korrigáljuk ezt [Honduras és Panama ellen], és onnan egy játékot fogunk elérni, hogy pontokat kapjunk.1000% -ban biztos vagyok benne, hogy jogosult leszünk.

Klinsmann azt mondta, hogy tisztában van a média kritikájával, és öt év elteltével felszólítja az elbocsátását, de nem tervezi, hogy türelmesen dolgozzon ki egy olyan csapatot, amely a megfelelő időben a csúcsra jutna Oroszországban. – Hosszú távon nehéz lesz a csapat fejlesztése. Fontos, hogy nyugodt maradjon és legyen türelmes.

„Bizonyos kérdésekkel kell foglalkozni, de Betclic mobil fogadás nincs ok arra, hogy eltúlozzuk őket vagy pánikra” – tette hozzá. „35 éve csinálom ezt, és mindig sok oka van annak, hogy bizonyos dolgok mind pozitívan, mind negatívan történjenek.

„Fontos, hogy szem előtt tartsuk a végeredményt.És a nagy kép a csapatnak a két világbajnokság közötti négyéves ciklusban való általános fejlődése. Készen kell állnia arra, hogy ezen a szakaszon néhány visszavágást hajtson végre. ”

Klinsmann azt mondta, hogy a játékosok is biztosak voltak abban, hogy fontos tanulságokat tanultak a két veszteségből, köztük nem sikerült kihasználni a Mexikóval és aztán késő célt ad a sarokba a rossz jelölés miatt.

„Néha többet megtudhatsz a vereségtől, mint nyer,” mondta. „A világbajnokság felé vezető úton nem minden tökéletesen megy 2017-ben. A csapat még mindig folyamatban van. Erősen javultunk néhány fiatal játékosnál ebben az évben, de még mindig reméljük, hogy egy vagy két fiatalabb játékos fog megjelenni. De mi helyettesítse a Hexet?Bővebben

12 győzelmet, hat veszteséget és egy Betclic mobil sportfogadás húzással érezte, hogy 2016-ban szilárd év volt – „kivéve a befejezést” -, és az amerikai csapat nyereményeit a Costa Rica, Paraguay, Ecuador ellen érte. Copa America, hogy elérje az utolsó négyet az amerikai futball számára.

„Kifejezetten a Copa America-nél volt érlelési folyamatunk” – mondta. „Azt akartuk, hogy a fiatalabb játékosok erőteljesebbé és magabiztosabbá váljanak, és ezt kapták.Valóban dinamikusan zajlik a játékosok, mint például Bobby Wood, John Brooks, Jordan Morris és Christian Pulisic. vezető tudósok és asztronauták, hogy még hosszú út áll előttünk Oroszország felé vezető úton.

„Azt mondta:„ Edző, nem volt jó a Costa Rica-ban, de csak a világbajnokság előkészítésének kezdete, és vissza fog térni a megfelelő úton. ”Tudja, hogy hosszú minősítési folyamat. Ő is megérti a futball dinamikáját, mint globális sportot, és hogyan építi hidakat.