Gary Neville eléri a FA-t, hogy „dobja Wayne Rooney-t a fedélzeten” a szálloda sorában

Gary Neville azzal vádolta a Labdarúgó Szövetséget, hogy Anglia kapitányát, Wayne Rooney-t elmulasztotta azzal a vitával, amely a múlt hónapban a csapatszállodában a késő éjszakai viselkedését vette körül.

Neville, egy korábbi Anglia asszisztens edzője azt mondta, hogy az FA vezérigazgatója, Martin Glenn bűnös volt a PR-katasztrófában, amikor azt mondta, hogy egy vizsgálatot elindítanak.

Neville azt állította, hogy a csapatnak arra kellett volna sportfogadás bónusz utasítania, hogy kollektív felelősséget vállaljon Rooney-nak nem volt az egyetlen játékos, aki ivott a szombat este, a Skócia és Spanyolország között. Prémium liga rajongói félidős döntése 2. rész: Manchester United a West Ham-ba További részletek

A képeket a Rooney látszólag elhomályosították – az Anglia csapat szállodájában egy esküvői fogadásról beszélgetett a vendégekkel, és elnézést kért Gareth Southgate-tól és az FA-tól.

„Az a kérdésem, hogy hogyan foglalkozott az FA és a csapat – mondta Neville. „Szeretném azt hinni, hogy amikor ott voltunk, az az elképzelés, hogy Wayne volt – nem tudom, hogy elbocsátották-e, hogy bocsánatot kérjenek, vagy bocsánatot kérjenek nekem, ami kollektív felelősség lenne. „

Hozzátette:„ Amikor a lángok lángolásáról beszélsz, pontosan az, amit az FA csinált ezen a héten.Martin Glenn kijött, és azt mondta, elkezdi a vizsgálatot – katasztrófát, ami katasztrofális kijelentés volt.Ez nem egy vizsgálat, hanem telefonhívás, hogy azt mondjam: “Mi történt?” egy 96 euró előtti repülőgépen, nem pedig egyetlen személyre.

Egy hasonló megközelítés, Neville javasolta, megkönnyítené a Rooney-ra gyakorolt ​​nyomást. – Az a mód, ahogyan nekem volt, csalódást okozott – mondta a Sky Sports. „Az FA-tól, hogy egy vizsgálat lesz – nem lesz vizsgálat, nem lehet, mert időt kaptak arra, hogy kimegyek, időt kaptak arra, hogy éjszakát vegyenek.” Labdarúgó Szövetség új £ 400m-t biztosít Anglia kit-üzlete Tovább > „Soha nem jelentett be eseményt.Lehet, hogy azzal érvel, hogy szerencsés volt, de amit Roy nagyon jól tett a pénteken, nagyon egyértelművé tette, hogy mi volt elfogadható, és mi nem volt elfogadható a szombat este, és még mindig szolgálatban voltak, még akkor is, ha nem voltak kötelesek. Ha van egy incidensed, nem dobod át a fickót. Nem azt mondod, hogy „menj oda, és bocsánatot kérj”. Néhány coaching személyzet vele volt, azt hiszem, hogy jelentették – és a többi játékos a város különböző területein, vagy az ország különböző területein tartózkodott. Read more

„Mindannyian együtt jöttél és azt mondtad, hogy mindannyian hibáztunk Nem csak Wayne voltunk, mindannyian együtt vagyunk.Csalódott voltam, hogy Rooney-nak ki kell jönnie és bocsánatot kérnie, amikor valójában más játékosok voltak ugyanazon az éjszakán, valószínűleg ugyanezt a dolgot. ? Abszolút biztos vagyok benne, hogy nem fogja újra megtenni ezt a hibát. Hibát követett el, mert ki van téve az embereknek, akiket nem bízhatott meg.