Xavi elismeri, hogy kezdetben úgy gondolta, hogy Unibet “idióta” volt Barcelonában

A korábbi barcelonai kapitány Xavi elismeri, hogy kezdetben úgy gondolta, hogy Louis van Gaal “idióta” volt, de egy hét múlva dolgozott vele.

A korábbi spanyol nemzetközi fiatal A táborban, amikor a Van Gaal volt a Barçában, és első benyomása nem volt kedvelt. Lussi van Gaal a Manchester United ellenfelei ellen harcolnak, de nem fog változni. Daniel Taylor Bővebben

Azonban hamarosan megváltoztatta Sportingbet fogadási bónuszok álláspontját, bár elismerte, hogy a 64 éves Manchester United-nél “rosszul értékelt a médiában” Két napos edzés után azt gondoltam: “Ki ez az idióta?” Egy hét múlva azt gondoltam, hogy “igaza van.” Mindig a szívemben van, Louis van Gaal. “Xavi, most játszik a katari klub Al Sadd, mondta espnfc.com.

“[Ő egy] jó ember, nagyon jó edző.Van egy nagyon erős karaktere, de nyugodt a Premier League-ben, mert kevesebb nyomás van.

“Nagyon nyugodtabb, mint amikor Barçában vagy Bayern Münchenben volt. Ő őszinte, módszeres és egy tökéletes tökéletesítő. Nagyon igényes, szigorú, és a lehető legmagasabb szintet kívánja elérni. Kemény harcos, de 17 és 18 éves koromban bízott Sportingbet fogadás bónusz bennem. “Xavi is tapasztalattal rendelkezik, hogy José Mourinho, a Van Gaal Barcelonában dolgozott, és de dicséret a portugálok számára, akinek a módszereit egyre jobban vizsgálják a Chelsea.

“A három évében kiváló volt a Barçában” – tette hozzá Xavi. “Azt mondták, fordító volt. Szemét.Ő volt az asszisztens edzője, aki megértette Barca filozófiáját és aki ugyanazokat a tulajdonságokat osztotta meg a Van Gaal-nál.

“A játékosok nagyon tisztelték. Néha egyedül tanult minket Barça B-ben, és kiváló volt. Meg vagyok lepődve, hogy egy másik típusú labdarúgásról ismertté vált, sokkal védekezőbb, mert nem így volt velünk. “