SD Eibar – Deportivo Alavés 0:0

Eftermiddag match mellan Eibar och Deportivo Alavés mål inte erbjuda tittare! Även om vissa chanser att ses, men ingen av dem slutade i nätet. Den slutliga dragningen för båda sidor mer eller mindre förtjänade.

Matchen började exakt klockan 12:00 och tittare, som sökte sig till Estadio Municipal de Ipurua, skulle kunna ångra eftersom nittio minuter wicket föll. Unibet odds på nätet Eibar fortfarande upprätthålls Unibet vadslagning på nätet i den första halvan av tabellen, medan Alavés förblir i sin nedre del.

I den första stora chans att få gäster har Eibar klippa offside linje och Manu Garcia tävlade ensam på Rodriguez. Målvakt sprang snabbt hem och Garcia missade honom redan přelobovat. En stund senare, Manu García i en annan bra chans Unibet odds tips men hans skott inte sitta alls. Eibar är vågat upp i 39: e minuten genom en vanlig situation, varefter de nästan gjorde ett självmål Gaizka Toquero!

Taktisk strid fortsatte även efter byte sidor och den här gången patrioterna kunde göra mål ett hem. Gálvez var obehag med målvakten, men Alavés spelat så småningom en hörna. Efter 65 minuter skickade han ett kors för att Pena sin rozeběhnutého berika men även då snävt missade målet. Samma situation upprepades igen tio minuter före slutet.

Final minuter var redan på båda sidor mycket noga och det var uppenbart att ingen vill riskera nederlag. Den slutliga dra 0: 0 beror på under mässan.