SBV Excelsior – Go Ahead Eagles 1:1

U važnoj borbi za spas konačno pobjednik nije bio poznat, za kućanstvo Excelsior raspala mirnim putem uz pridošlica iz Go Ahead Eagles nakon 1 rezultat: 1. Gosti stižu rano vodstvo, ali je SBV izravnati nedugo nakon pola predgrupa, a onda više nije prolazna pala. Gosti su do sada postignut u posljednji sedamnaestom mjestu s ocjenom trinaest bodova ispred Rod Kerkrade, Excelsior pripada četrnaestoj poziciji sa sedamnaest bodova.

Ajde se dokazala odjednom iz prvog ozbiljnog djelovanja u 9. minuti. Nakon vrlo dobrog udarcem iz desnoj strani Antonio uzeo loptu i na kraju prijeći gol linije u svom kaznenom prostoru. Tamo se borio svoj put do glave Pedro Chirivella, u blizini premoštena golman Hahn. Šest minuta kasnije, on je ušao u obećavajući završava Crowley, nakon brzo proći ispred cilja dokazao jedan od branitelja otkloniti u posljednji trenutak loptu u korner.

U sredini prve polovice Crowley našao sam još jednu priliku, ovaj put nakon putovnice Locigna čelu u dobroj poziciji u odnosu na gornjem postu. SBV uspio poravnati nakon brzo brojčano u 27. minuti. Bet365 klađenje uživo Na desnom krilu s lijepim opušteno Vermeulen, a zatim je sam poslao loptu na leđa post gdje si uhvaćen Nigel Hasselbaink Freddy. Prvi je bio u balonu prije i blizu lako zabio u otvoreni cilj.

Gosti prijeti više minuta, pogotovo nakon opasne Antonia centara, u 43. minuti, mogao pretvoriti razvoj nedjeljnog dvoboja Hasselbaink. Međutim, dodao je svoj drugi pogodak, njegov pokušaj iz akcija srednje udaljenosti uspio Zwarthoed ići. Pet minuta nakon pauze, gosti mogu vratiti Ritzmaier vodstvo, no njegov je udarac nakon što je sve samo nedostajalo nekoliko koraka.


Nakon sat vremena, igra se dobio dobar točno Manu Unibet bonusi vožnji, ali tada nije udario loptu velika i krenuli ispočetka.

Susret je imao pad u sljedećih nekoliko minuta i 69 minuta zabio dvaput opasno Ondaan, ali u oba slučaja je samo pogoditi igrača pred njim. Isti igrač je dobio u veliku priliku deset minuta kasnije, nakon što je u velikoj udarcem iz prve pucao i promašio ići naprijed cilj zapravo samo nekoliko stopa. U preostalom tijeku jedne jedinice ne bi Bet365 prenose uživo pogrešno i nema šanse već vidio.