Pomenený Slovan nyerte Zágrábban 3: 1, Nagy lőtt egy mesterhármast

Célok: 45. Thomas (Pelletier, St. Pierre) – 5. Nagy, Nagy 53 (Jeglič, Sersen), 60. Nagy (Vondrka). Bírók: Gofman, Cserenkov – Morozov, kisebb kizárt: 08:10 2 perc, 5 perc, sőt, Hutchinson-DKZ veszélyt. hi-stick – Nedorost 10 perc vagdalkozás az ellenfél, teljesítmény játszik: 1: 2 hígításban: 0: 0, 5800 nézők.

Célok 31. Makarov, Tolpeko 35, 40 Slepyshev, Kajgorodov 43, 48 Pihlström Holos 45, 57 Konkov Chelyabinsk – Khanty-Mansiysk 4: 2 (2: 0, 1: 0, 1: 2)

célok: 9 és 60. Popov, 5-tisztító Osnovin 30 Maxwell 41, 42. Larsen

Zágráb.Pénteken Zágrábban játszott a legdrámaibb egy sor három csaták tohtosezónych szláv a Medvescak.

Slovan görkorcsolya volt élénk, de hosszú kínozta krónikus terminál. Megmentette őt elővágó Ladislav Nagy, aki már több mint kilenc mérkőzést szláv (egy kimaradt, hogy kár) mérleg tíz cél. Módosított összeszerelés

Új Slovan edzője Petri Matikainen élt, hogy az első győzelem. Összehasonlítva a szerdai vereség Pozsonyban (1: 4) ugyanolyan ellenfél pénteken jelentősen megváltoztatta szerelvény.

A személybejáró kapott a svédek inkább Backlund Janus változatlan maradt, csak az első támadás Slav Vondrka – Nedorost – Nagy.Ahhoz, hogy az alapegység, a hátsó kereszt TICAR Szlovénia.

Miután a leghosszabb sorozat öt vereség egymás történetében a KHL, azok slovanisti nem jön Zagreb passzívan élvezni jégkorong, az elejétől voltak aktívabbak és heves foglalkozik.

A kizárási Hutchinson büntették 5. percében hagyományos shooter első gól Ladislav Nagy. Brusta kapus tört remek lövéssel a kapu mögött a jég.

Az első harmada volt Slovan több invazív, jól primaočiaro egyesítjük. Puskáját fölénye azonban ismét kevésbé hatékony.Játékvezetők buzgón kizárása

Eager bírók kétoldalas, gyakran kicsinyes kizárások, zavaró a folytonosság a játék, és hogy lehetőséget biztosítson mindkét kapus, hogy az Excel a játék a átszámozására.

A második időszakban megnövekedett belföldi erőfeszítéseket. Az eredmény az volt a cél, Thomas közel 46 perc, a kizárási Sersen.

slovanisti fordulóján a második és a harmadik időszakban pedig elsajátította a sorozat három egymást követő gyengülése. A legfontosabb pillanat volt az 49. percben.

Nagy a védekező munka a saját kapu mögötti területen gondatlanul ütközött erős védő Hutchinson tetején a rúd.

A támadó szlávok elment a pad kezelésére véres arc, Hutchinson véget a tizenhatos öt perces büntetést plusz egy játék kötelességszegést követett el.Nagy döntött a kezelés után

53 perc alatt hatalmi játék Nagy büntetni Hutchinson beavatkozás tévedhetetlen lőtt visszatartását a tipikus felvételi unibet fogadási bónuszok parketta.

A végső támadás volt Janus telt el, és a csapattársa egy jelentés. Amikor játszik nélkül a kapuba Brusta szimbolikusan lezárta a hárompontos győzelmet Nagy harmadik látványos. Az üres kapu.

Slovan volt jobb csapat megerősítette, hogy az igazi hoki potenciál jóval magasabb, mint az eredmények az előző sorozat veszteségeket.

„Számunkra ez egy kemény mérkőzés.


Medveščak egy minőségi csapat a csapat egy csomó kanadai játékos, és ez is megfelel a játékstílusa. Mi jobban játszott, mint én, szerdán otthon.Mi volt hatékony, győztes fontos harcok és a támadók egyre szorult a cél. „

” Nagyon jó, hogy nyerni az ellenfél, és vigye haza az összes pontot. Ladislav Nagy egyértelműen éhes célokat Liverpools net, játszott egy nagyon aktív és nagy erőfeszítéseket lefordítani második mesterhármas a szezon „, mondta Petri Matikainen, edzője Slovan. Online átutalás

Egyébként azonban az volt, Slovan első harmadában unibet online fogadási útmutatók az aktívabb csapat, amint azt az arány lövések 12: 5 mellett a vendégek számára. az első időszakban volt egy csomó kizárják, a hazai oldalon volt 5 kisebb büntetéseket, a szláv eggyel kevesebb.

unibet sportfogadás bónuszok