Labdarúgás átadása pletykák: Chelsea, hogy írja Raphaël Varane a Real Madrid?

Igen, ugyanaz a Varane, aki kedden este segédkezett és vezette a Real elleni védekezést Schalke ellen. Igen, ez bet365 sport fogadás online volt Varane mesteri teljesítménye, méltó Baresi (Franco, természetesen nem a testvére) és Jürgen Kohler, akik mindegyikükbe csomagolták. Emlékszel a Bernabéu-ra, ugye? Nos, mondjuk csak, hogy Varane valószínűleg nem fogja a Marca feliratot a hálószobai falán. Nem sikerült. Valójában Varane büdös volt, mint a Real csapat többi tagja. Yup, 4-3 évesek voltak. És majdnem elvesztették a menedzserüket is.

De hé, Chelse-nek költeni kell, ugye? Meg kell mutatnia, hogy költeni is tudnak. A Manchester City sokat fog nyáron tölteni, a Manchester United még többet.Végül is Juan Cuadrado-ra, Filipe Luís-ra és Loïc Rémy-ra fektetett pénz megérte a fújást, nem igaz? Hol voltak a PSG ellen?

És nem áll meg ott, hogy 30 millió font része egy 75 millió fontos pénzkészlet alapja, amelyet Roman Abramovich félretette José Mourinhónak. Folytassa, José, töltsön még többet. Vegyél nekem egy csatár (mert Rémy nem sok a hátránya a Diego Costa-nak), egy játékmester (Oscar túl sokat forgat és Cesc Fàbregas nem jó November után), és egy központi védő (valaki gondolta Gary Cahill hibáit a világon Kupa volt egyszemélyes…vagy jobb, hogy a kétszeres)?

A United-ről beszélnek, nagyon érdekesek a Memphis Depay-ban. Lehet, hogy valami a Tennessee Williams-től származik. Louis van Gaal mindig is az idegenek kedvességére támaszkodott. Ó, felejtsd el.Mindenesetre, a szélső nem idegen Van Gaal, bet365 online fogadási mivel a holland csapat egyik a nyáron a világbajnokságon.

Úgy tűnik, Depay, 21, aki PSV Eindhovenért játszik, egy olcsó £ 10m. Honnan tudjuk, hogy csatlakozni akar az LVG-hez? Mert Depay kedvelt egy csipoget, amely összeköti őt az Old Trafforddal. Erre jött. Mi történt az autópálya-töltőállomások találkozóival? Unitedre akar menni? Nos, Depay nem idegen a fájdalomtól. Van egy tetoválás – egy ajak belsejében. Közben Manuel Pellegrini, aki nem élvezi a legjobb évszakokat, de hirtelen a legbrillánsabb vezetői agynak tekinthető Marcelo Bielsa / Arrigo Sacchi / Ernst Happel, a Manchester City a jövő héten Barcelonát legyőzi, másnap pedig nyerhetett volna ki Napoli-ba. Ha várakozásaink szerint a város nem fogja legyőzni Barcelona.És ha várakozásaink szerint a város nem nyeri meg a Premier League-t. És ezzel nagyszerű hétvégét.

bet365 fogadási bónuszok