Jon Jones, Demetrious Johnson flash-font-for-pound nagyságát az UFC 197-en

Jon Jones a világ legjobb könnyűsúlyú vegyes harcművésze; Demetrious Johnson, a leglenyűgözőbb májgyengeség. Két férfi, lényegében 100 font között egymástól, erős esetekben, mint a pound-a-pound csúcs ragadozó az Ultimate Fighting Championship.

P> Ezek voltak a tények az UFC 197 előtt Las Vegasban szombat este. Nem meglepő, hogy még vasárnap is maradnak.UFC 197: Jon Jones vereséget szenvedett az Ovince Saint Preux-ről – ahogy történt. Tovább Johnson és Jones mindketten ünnepelték az MGM Grand Garden Aréna győzelmét egy héten keresztül, Mivel a harcosokat vitatták és kötötték. Számos módon, különösen a személyes ügyek és a méret, Jones és Johnson nem hasonlítanak egymásra. Azonban a ketrecben lévő kézműves ügyekben a párok sok közösségben vannak.

A legnyilvánvalóbb a győztes.A következő lenne az MMA 1xbet kaszinók bonusz paragon köpenyének feltüntetése.

Volt idő, amikor az UFC-ben uralkodott a paritás. Ahogy az egyre növekvő vegyes harcművészek új kultúrája lépett be az oktogonból egy bővülő tehetséggazdálkodási medencéből, a kiválasztott bajnokok és társaik közötti szélesebb rés lenyűgöző volt.

2011-től Jones elindítja az utat, hogy távol tartsa magát a csomagtól.

23 éves korában megragadta UFC címét, Jones (22-1) Az az arc, amit a világ később megtudott, a függőség ön-szabotálódása volt.Legjobb, nagyszerű, jó, sőt középszerű, Jones bizonyított fizikai fenyegetés, hosszú és kényelmetlenül szögletes, áruló áramlással az ellenfeleknek összeegyeztetniük kell.

Az Ovince Saint Preux késő helyettesítésére a szombat fő Az esemény, amely első ízben 15 hónapon belül harcolt a külső kagylókért folytatott bűncselekmények miatt. Mind a 29 évesnek szüksége volt rá, hogy megjelenjen – egy frusztráló kijelentés az elmúlt év karrierjének állapotáról -, és összegyűjtse az egyik legkevésbé figyelemre méltó erőfeszítését.

A 33 éves Saint Preux vezette Jones-t, hogy leírja az elhalasztott rematchet Daniel Cormierrel, az eredeti UFC 197 ellenfelével, álruhában áldozva.Valaki, aki követte Jones útját, azt sugallja, hogy túl rendszeresen szokott áldásokat 1 x bet bonus találni durva foltokban. Akárhogy is, az eredmény biztosította Jonesnak egy helyet a Cormier ellen, az övre, amit múlt év visszatükrözött. Ez a megtérülés a júliusi nagyra becsült UFC 200 kártyáján jön. Az UFC várhatóan hétfőn elhatározza ezt a döntést. Jones azt mondta, hogy figyel, és előrelátja a technikákat, de nem reagált, egyértelmű jel, hogy a rozsda bekerül a játékába. “Fizikailag elképesztőnek éreztem magam” – mondta Jones a küzdelem után. “Mentálisan, olyan voltam, mint ‘Ó Istenem, szopogattam. Ez nem jó. “

A kegyetlen, bár kellemetlen nehéz trükk, hogy lehúzzon, de Jones ismételten megtalálta a módját, hogy így fájdalmas megjelenésű szemüvegeket versenytársaival szemben.Szombaton kevésbé kecses volt, éles ellentétben a 125lb-os bajnokkal. Johnson a legtávolabbi dolog a kínos. Zökkenőmentes a vegyes harcművészetek leírása. Johnson (24-2-1) nyerte meg övét 2012-ben, az éjszaka, amikor Vitor Belfort megállította a negyedik fordulóban. A “Mighty Mouse”, minden címvédelemmel megmutatkozik, hogy új szinteket talál az ő már mélyen szabott stílusában.

A 2008-as olimpiai aranyérmes birkózó és a veretlen MMA harcos, Henry Cejudo gyönyörű Tudása és hatékonysága, egy igaz mondás arról a szintről, amelyen jelenleg versenyez. Johnson óriási érveket ajánlott fel annak 1x bet fogadás támogatására, amit ő mondott: a legjobb harcos az MMA-ban.A Mighty Mouse egy tipikus áramló teljesítményt hozott fel, és fél fordulóra volt szüksége ahhoz, hogy Cejudo visszavonuljon oly módon, hogy soha nem csinálta a birkózás közben. Kilencven másodperccel a küzdelemben Cejudo egy rövid letépést ért el. Meg tudta javítani a hírhedt potenciálját, és mérnökölni tudott volna. De Johnson boldogan küzd bárhol, és állt, és több térdet érzett Cejudo testéhez. Cejudo hervadt és Johnson végül tökéletes erőfeszítést tett az első körben 2:49-re.

“Nincs játékterv” – mondta Johnson a nyolcadik egyenes védelem után a ketrecben, két rekordot Anderson Silva mögött. “Itt járok és harcolok.” Ez szerves harc. Én vagyok a legjobb font a pound harcos a világon, és én továbbra is húzni. “