Johnathan Thurston je bio u potpunosti pripremljen za susret s izazovom Leeds Rhinosa

Status Johnathan Thurstona kao jednog od najvećih svjetskih glumaca ogleda se u njegovom častnom rollu iz prošlog desetljeća.32-godišnjaci imaju NRL prvenstvo, višestruke države Bet365 podrijetla uspjeha s Queenslandom, tri Zlatna čizme za najboljeg igrača na svijetu i trijumf Svjetskog kupa s Australijom 2013. godine – ali nešto nedostaje za sjever Kapetan Queenslanda.

Thurston je jedan od najatraktivnijih likova na sportu – način na koji se izvodi s polja paralelno je načinu na koji djeluje – no on nije ovdje minimalna vrijednost Bet365 depozita ovog tjedna da bi se prijatelje Je ovdje kako bi osvojio jedan trofej koji ga je izbjegao. Engleski fanovi su tretirani na rijetke poglede Thurstonovih talenata u australsku košulju, ali u nedjelju po prvi put će igrati klubski ragbi u Bet365 ovoj zemlji , Vodeći Cowboys u potrazi za prvim naslovom World Club Challenge kao što su se na Super League prvaci, Leeds.Sydney Roosters ‘klasa govori u mauling St Helens u Svjetskom klubu Serija Pročitajte više

Turnir Smatra se nekom od prijašnjih sezona za neke NR L klubova u prošlosti, ali percepcija natjecanja se promijenila u Australiji. “Prioritet sam ovu igru, bez sumnje”, kaže Thurston. “Bila je to teška odluka da se izvuče iz igre NRL All Stars [koja se održala Bet365 prošli tjedan]; Vrlo sam ponosan na svoju baštinu i autohtonu kulturu, tako da je bilo teško, ali ovo je bila kutija koju sam stvarno želio označiti, a ja ću dati svaku priliku da to učinim pripremajući se s dječacima.

“Ovo je naš prvi put ovdje kao klub, ali izlazili smo prilično rano da se prilagodimo, pripremimo i damo sebi svaku priliku za pobjedu.Ozbiljno shvaćamo. To će biti tamo gore i pobijediti u Premiershipu, ako pobijedimo: da se zove najbolja ekipa na Bet365 svijetu ima lijep prsten za njega. ”

Dok North Queensland ima istu stranu koja je osvojila prošlogodišnje Grand Final, pripreme Leedsa nisu bile idealne. Ne samo da su izgubili otvaranje dviju Super League igara – uključujući i Widnesove skokove od 56-12, koji su ih ostavili na dnu stola – no bez ozljeda, uključujući i kapetana Dannyja McGuirea, bez velikih imena. Potjerati rekordni četvrti svjetski naslov. Tu je i značajan gubitak Jamieja Peacocka, Kylie Leului i Kevina Sinfielda iz trofejnog tima 2015. godine.Ipak Thurston još uvijek očekuje snažan test u Headingleyju. On kaže: “Ne bih previše čitala na način na Bet365 koji su započeli svoju sezonu. Oni su kvalitetni klub pa smo ovdje da se pripremimo što je bolje moguće, jer moramo. Nećemo ih lagano uzeti. Tko god oni stavili na teren, učinit će im veliki posao za njih. Oni su veliki klub s velikim igračima. ”

Polu-leđni parovi nude najbolji primjer različitih priprema na stranama. Thurston će se porediti uz Michaela Morgana, čiji je prolaz u NRL Grand Finalu stvorio Kyle Feldt koji je igrao za dodatno vrijeme.U međuvremenu, Leeds će polje Liam Sutcliffe (21) i Jordan Lilley (19). Thurston zna malo o paru. “Čuo sam da su prilično mladi i neiskusni, ali Bet365 govoreći da imaju Rob Burrow koji je vrlo iskusan i da će dobiti dječake oko parkova. Vrlo je oštar, bez obzira na položaje ili na bilo koji položaj koji igra. ”

Kako izgledaju za početak 2016. na sličan način kako je 2015 završio, Thurston kaže da je igra važan korak za njegovu stranu u Cowboyu uzeti. “Nismo govorili o stvaranju dinastije, nego kao i svaki drugi klub u bilo kojem Bet365 natjecanju želimo biti u velikim igrama”, dodaje. “Nalazimo se protiv prave teške odjeće u Leedsu, koji su već godinama uspješni, pa se veselimo izazovu.”

more:  kladenje-hr.com/bet365-mobilno-kladenje