Bournemouths rekordtegning Benik Afobe Bet365 bryter opp enkelt vinn over Norwich

Bournemouths rekordtegning Benik Afobe var heldig å unnslippe en alvorlig skade etter en høy takling av Norwich målvakt, Declan Rudd, ifølge Bourdie sjefen Eddie Howe.

Kirsebær sikret den største seieren av deres korte Premier League-turnering og Afobe, som kom til Bournemouth for en rapportert £ 11m fra Wolves denne måneden, var blant scorerne etter at han åpnet sin konto med 15 minutter igjen.Men Howe hevdet at 22-åringen var heldig å fortsatt være på banen etter at han ble scytte ned av Rudd i første omgang, men bare ble bestilt av dommeren, Robert Madley. “For meg, Det var et klart rødt kort på målvakten, sa Howe. “Mens du kunne argumentere for at han kanskje ikke har nektet en klar målskursmulighet, var utfordringen Bet365 høy og det fikk Benik på et farlig sted.” Han er veldig heldig, ikke å ha plukket opp alvorlig skade og Jeg ser ikke hvorfor målvakten skal være unntatt fra røde kort for disse utfordringene. Det er enda mer farlig på grunn av hastigheten han kom ut, og hastigheten Benik angrep ham.Jeg tror Benik er heldig. “Bournemouth, som var vinne i fire league-kamper, tok ledelsen i kampen, tok ledelsen etter 10 minutter da Dan Gosling ledet Marc Pughs kryss.

The Cherries , som nå har scoret syv av sine 26 Premier League-mål i løpet av 15 minutter – mer enn noe annet lag i toppflyet – doblet sin fordel kort etter intervallet med Charlie Daniels som scorer fra straffesparken.

Afobe, som gjorde sin debut i 3-1-nederlaget mot West Ham her på tirsdag, fullførte en fin ettermiddag til hjemmesiden da han kom hjem til Daniels kors.

Når du blir med på en ny klubb, sier selvfølgelig at du vil ha et godt inntrykk, og han har gjort det, sa Howe. “Som en striker du vil score – du vil få den apen av ryggen din – og heldigvis har han.

” Det gjør ikke bare det, men på den måten Bet365 han gjorde det.Det var en flott avslutning, en flott ball inn fra Charlie Daniels, som gjorde en flott avslutning på venstresiden, og det var et godt tegn på oss. Vi lager sjanser, og en av våre Achilles-hæler denne sesongen har ikke tatt dem. ”

Seieren tar Bournemouth ett poeng og et sted over Norwich inn i 15. i tabellen.

“Det var ikke en god ettermiddag for oss,” sa Alex Neil, Norwich-lederen. “Vi gjorde ikke godt nok, og Bournemouth fortjente sin seier. Vi gjorde absolutt ikke oss selv hvor som helst i nærheten av rettferdighet i forhold til det vi har gjort de siste ukene. “Neil, hvis side beseiret Bournemouth 3-1 tilbake i september, la til:” Vi hadde også spillere under par. Deres spillere utførte seg bedre enn oss på dagen, og dette er det samme laget som vi slo komfortabelt i Bet365 mobile veddemål begynnelsen av sesongen.Det var roller-reversert i dag.

“Det er skuffende, og jeg er ganske overrasket fordi dette laget har vært relativt konsistent i løpet av de siste fem eller seks spillene med hensyn til valg. Det er vanskelig å sette fingeren på hvorfor vi spilte så dårlig i dag. “Southampton ser bort fra West Brom takket være James Ward-Prowse double Les mer