AS Řím – Cagliari Calcio 1:0

Rimljani se protežu svoje pobjednički niz kod kuće i savjetovati vas najbližu moguću razliku s Cagliari. U intenzivnu igru, dom je prepoznao samo vrata, koji je bio odgovoran za bosanske Edin Džeko.

Rim je Olimpijski stadion na temelju Neporaženi, a sada je još jedan razlog da bi joj dobro protežu od serije jednoj igri. Pozdravio Cagliari, koja je za njega bila da se velika suparnika. U svom dresu savjetuje mnoge bivše igrače kao što su Marco Borriello već oštrenje zube. Čak i na početnoj strani preselio jednog igrača koji ima dobar odnos Sardinia. Radja Nainggolan, koji se trenutno proteže AS.

Domaći dres Nainggolan Naravno počela i treba pomoći posebno Edin Džeko, koji je opet pada u propadanju. Osim njega na travnjaku također su oslabile AS Emerson, Manolas, Fazio, Peres i Perotti. Gostima se kladiti na Alves, Islu, Tachtsidise ili Pisacaneho i Rafael Farias.

Juventus je u nedjelju u podne wona, što se odbila natrag u Rimljana, štoviše, upravlja i Napulj, to je bilo prije utakmice i na drugoj stepenici na rezultat. AS stoga je potrebno za pobjedu. To nije počelo sasvim dobro, jer gosti vodio od samog početka brzo rotirajućih prolaza i pokušava pucati. Jedan metak Farias čak prestali Daniele De Rossi ruke, koje je sudac Guido prošao. AS ali teško oporavlja od brzih i agresivnih igre domaćina.

Tijekom vremena, Senat je primio loptu češće, što rezultovala prilika Džeko iz kuta. Odmah nakon sljedeći događaj je završio gotovo kazne čekaju Strootman, ali gostujuća obrana sigurno danas Bet365 najboljih bonus radila. Nakon kratkog djelovanja Džeko lopta ide lijevo-Peres, čiji je križ je žalosno ne obrađuju na vapnencu Perotti slobodan! Standardna situacija u 18. minuti je uzeo pod svoje okrilje Bruno Peres, ali to nije bila njegova najbolja ideja. Također ide u utakmicu Strootmanův križa, ali igrači AS sada postaje previše sretno.

Publika u Vječni grad definitivno nije dosadno, jer barem je tempo igre bio je vrlo visok.


I pridonio obje ekipe. Nakon još jedne putovnice od Peresa za loptu uzalud postizanje visoke Edin Džeko, koji je samo nekoliko koraka doći. Nakon još jedna lijepa skoro dolazi do pogotka Daniele De Rossi Cagliari branitelji nisu registrirani brzo kretanje Džeko, koji je, međutim neobilježenom Rafael skrenuta loptu u tome!

Ni početak druge polovice domaće snage red i izvukao kraći kraj. Za deset minuta nakon mijenjaju strane, kada Vukovi obrana imala nekoliko bliskih poziv, on je uzeo jednu loptu križ Antonio Rüdiger. Primatelj je Edin Džeko, koji je přetačil manja struktura Murrua i gurnuo teći u rašlje – 1: 0.

Provoditi pokušao i bivši igrač Radja Nainggolan od Cagliari, čiji je udarac s dvadeset i pet metara, ali na čelu i iznad vrata. Dvadeset minuta prije kraja utakmice ukrao loptu slabo rozehrávajícím gosti Diego Perotti, lako ušle u okvir i otkaz iz kuta, ali Bet365 klađenje uživo vratar Rafael povukao.

Na Džekovu dorážku nekoliko minuta kasnije, iako ne dovoljno, ali to ne bi mogli i pita – prekršaj suci Džeko ispravno zazviždao zaleđu. Još jedna velika prilika Džeko poslao vratar Rafael, kotrljanje Bruno Peres od podzemne željeznice krenuo! Nainggolanovu puhati Rafael uništen, Džeko zatim pogodio gredu! Nedavni događaji Cagliari je bio crveni karton za João Pedro zbog prekršaja na Kevin Strootman.