Γκαλερί ποδηλάτων στους πρόποδες. Οι ποδηλάτες θα πηδήξουν από τις Σκάλες της Πράγας

Απλά TOPEAK Ergon ομάδα αναβάτης θα έχει ίσως το μεγαλύτερο όλων των πείνας για τη νίκη στην 22η έκδοση της έκθεσης ποδήλατο Πράγα σκάλα, η οποία την Τρίτη στις 18 το μεσημέρι ξεκινά από την οδό Nerudova και ποιος θα πάει για τέταρτη φορά ως μνημείο για τον Robert Bakaláře.

«έχω τελειώσει όλα τα μέρη κορυφή πέντε εκτός από την πρώτη, ότι εξακολουθώ να λείπει», είπε ο Hynek. Και αν οι αντίπαλοι ήταν διακριτικοί, τότε ο Τσέχος άσος καιρό štrekou έδωσε στον εαυτό μας ένα ωραίο δώρο γενεθλίων ημικυκλική. Ήταν η μέρα του αγώνα θα γιορτάσει την τριακοστή πέμπτη Hynek.

«Αν και Stayer, αλλά για κάποιο λόγο κάθομαι αγώνα», δήλωσε η πρωταθλήτρια Ευρώπης του Μαραθώνα το 2012. «Θα αγωνιστούμε σαν λιοντάρι.Ποιος θα διαρκέσει περισσότερο υποφέρουν, καταφέρνει. «

Προσπαθώντας να είναι ένα πλήρες άκρη της Τσεχίας και ξένων αστέρια στοιχημα λαιβ του γκρουπ. Ολυμπιονίκης Jaroslav Kulhavy με άλλους Ολυμπιονίκες Όντρεϊ Cink και John Škarnitzl με τους Hermida, Σκάλες δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής από το 2005 και το 2012, ή γερμανική Lakata, παγκόσμιος πρωταθλητής στο μαραθώνιο, 2009.

«Αυτός ο αγώνας μου αρέσει. Δεν υπάρχει τόσο πολύ το αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση και αυτό είναι μεγάλη δημοσιότητα για ποδηλασία, «απόλαυσε κουτσαίνοντας, νικητής του 2010.» Ακόμη και εκείνοι που δεν εγγράφονται ποδηλατικός αγώνας ξέρει γι ‘αυτό. Μιλά για το εξωτερικό «.

Παραδοσιακά έκθεση ποδηλασία λαμβάνει χώρα στην στοιχημα λαιβ ώρα συν ένα γύρο, η διαδρομή οδηγεί ιστορικά δρομάκια της Μάλα Στράνα και το Κάστρο της Πράγας.Κάθε μέτρα τροχού 1400 μέτρα και εκτός από διόδους που κούρσα έδωσε το όνομα, οι ποδηλάτες έχουν να παλέψουν με τον σκληρό τρόπο μέσα από Jansky κορυφή.

«Αισθάνομαι καλά», προειδοποίησε τους αντιπάλους Kulhavy, ο οποίος το Σαββατοκύριακο σε αναμονή για την πρώτη μεγάλη δοκιμασία – Τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νέα Πόλη της Μοραβίας. Ξεκίνησε επάνω σε αυτόν την Κυριακή στο Κύπελλο Τσεχίας, όπου τερμάτισε δεύτερος, αλλά μόνο λόγω της παρακέντησης και κατεστραμμένο κομμάτι παπούτσια.

«Ήταν η χρονιά το καλύτερο αγώνα XC σε εντάσεις τελικά αισθάνθηκα καλύτερα, και εγώ το ελπίζω στη Νέα Πόλη θα είναι παρόμοια και ίσως ακόμα καλύτερα. Και το ίδιο στις Σκάλες, θα είναι η τελευταία απότομη δοκιμή. “